Over ons

Wij zijn een jong bedrijf

Waarbij wij ooit begonnen zijn met het maken van prachtige staldeuren en design paardenstallen. Naast paardenstallen kregen wij veel vragen om  maatwerk te gaan leveren aan de particulieren en zakelijke klanten op het gebied van interieur.  We krijgen steeds meer ideeën en nu richten wij ons op tafels. Kom met andere ideeën en wij maken jouw droom interieur tot werkelijkheid.

Houd onze site in de gaten en we gaan u verassen.

Staalidee Jaro en Manon

Onze vakmensen

Bij ons gaan we verder dan alleen begeleiding op het werk; we investeren in het ontwikkelen van ons eigen personeel tot echte vakmensen. Het is meer dan alleen een baan – het is een reis van groei en expertise. Manon, met jarenlange ervaring in de zorg, heeft ons geïnspireerd om een verandering door te voeren. We geloven in het potentieel van elk individu en bieden intensieve begeleiding, niet alleen in hun taken, maar ook in hun professionele ontwikkeling. Door zelf ons personeel op te leiden, creëren we niet alleen een deskundig team, maar ook een positieve werkomgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn volledige potentieel te bereiken.

Staalidee

Bij Staalidee geven we u graag een kijkje achter de schermen geven. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in lassen en poedercoaten, met een specifieke focus op seriematig werk. Dit is waar onze kracht ligt. Wat Staalidee uniek maakt, is dat we alles onder één dak hebben. Van het lassen, Walsen en tot het zorgvuldig aanbrengen van poedercoating, al onze activiteiten vinden plaats in onze eigen werkplaats. Dit stelt ons in staat om efficiënt te werken