Bezorgen

Levering

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen! Bestellingen die op werkdagen zijn besteld, worden binnen 5 werkdagen aan de pakketdienst aangeboden.

Vaak ontvang je de bestelde artikelen een dag later, echter kunnen wij hier geen 100% garantie op geven omdat wij het uit handen geven aan de pakketdienst.

Mocht het voorkomen dat een bestel artikel tijdelijk niet op voorraad of leverbaar is, dan wordt er telefonisch of per e-mail contact met u opgenomen.

Uitzonderingen

Voor maatwerk hebben wij langer de tijd nodig om dit te maken. Houd er rekening mee dat wij hierbij ongeveer 4 weken levertijd hanteren.

Soms kan het vanwege drukte voorkomen dat de bestellingen wat later worden verzonden. Bijvoorbeeld gedurende de uitverkoop en tijdens andere acties. Dit communiceren wij per mail.

Bestellingen binnen Nederland en België.

  • Standaard tafelpoten die wij in dozen kunnen verpakken vragen wij €9.95 voor.
  • Producten die groter zijn dan dat wij in dozen kunnen verpakken worden door ons eigen transport vervoerd. Hierbij vragen wij een vergoeding van €90,75 transportkosten.

Track & Trace

Wanneer je hebt gekozen voor de verzendmethode van €9,95 kun je jouw pakket volgen met een track & trace code. Je ontvangt, vanaf het moment dat je pakket de eerste scan krijgt, een mail met een link naar de website en je track & trace code. Op de site waar de link naartoe leidt kun je je track & trace code invullen en zie je de huidige status van je bestelling.

Leveradres wijzigen

Na het plaatsen van je bestelling kan je zelf je adres niet meer wijzigen.
Wij proberen bij Staalidee bestellingen zo spoedig mogelijk te verpakken en te verzenden. Een wijziging van het adres na een geplaatste bestelling is alleen mogelijk wanneer de order nog niet is verwerkt.

Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice en houd je bestelnummer en adres bij de hand.